Франсис Нгану заговори за следващото си предизвикателство и се закани на Антъни Джошуа


Франсис Нгану заговори за следващото си предизвикателство и се закани на Антъни Джошуа
Снимка: GettyImages

1412 0

Сменилият ММА с професионалния бокс - Франсис Нгану, разкри какви са му следващите намерения на ринга. Мощният камерунец бе много близо до това да победи Тайсън Фюри в Саудитска Арабия, а сега дори си позволи да се закани на Антъни Джошуа.

Нгану се закани на Антъни Джошуа

Страшилището в тежка категория е поставило мерника върху AJ и иска да се изправи срещу него скоро в Саудитска Арабия, но този път бе категоричен, че има желанието самият Джошуа да поставя условията.

"Всичко, което пожелае Джошуа. Ринг или октагон. Хубавото е, че аз съм този, който може да отиде навсякъде и ще му е удобно. Моята комфортна зона ще бъде октагонът, но отивам на ринга и ще го поставя на мястото му и там. Моята територия обаче е октагонът, където никой не може да ме пипне", заяви Нгану в подкаста "Club Shay Shay" на Шанън Шарп.

Мнозина бяха на мнението, че Нгану е бил "ограбен" в Рияд по време на битката с Тайсън Фюри, защото камерунецът бе този, който повали Циганския крал на земята, но в крайна сметка съдиите решиха, че британецът е бил по-добрият боксьор.

Антъни Джошуа пък за последно се би с финландеца Роберт Хелениус на 12 август в Лондон, когото победи с известна лекота и нокаут в рунд №7.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш опонент на Фюри призна, че Усик може да поднесе изненадата в двубоя им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички