Бивш шампион в тежка категория с прогноза за мегасблъсъка Усик - Фюри


Бивш шампион в тежка категория с прогноза за мегасблъсъка Усик - Фюри
Снимка: GettyImages

3456 0

Дионтей Уайлдър е един от двамата боксьори, които са се били с Тайсън Фюри три пъти. По този начин се подразбира, че той е един от най-добре поставените да анализира предстоящата битка на британеца срещу Олександър Усик.

Двамата шампиони в тежка категория ще се сбият на 17 февруари в Саудитска Арабия, като победителят ще напусне ринга като първия абсолютен носител на титлата в дивизията след Ленъкс Люис. "Бронзовият бомбардировач" вярва, че битката между Циганския крал и украинеца е "50 на 50".

"Битката е 50 на 50, всичко може да се случи. Хората гледат на размера на Фюри като на основно предимство, но това не означава непременно нищо, защото Усик може да остане ниско до земята и тъй като Фюри е толкова висок, ще му бъде трудно да го достигне. Ако Усик може да влезе и излезе наистина бързо, чувствам, че скоростта може да бъде основен фактор", каза американецът за "Inbet Casino".

Припомняме, че преди месеци стана ясно, че Фюри и Усик ще премерят сили един срещу друг в началото на 2024 година. Това ще бъде първи мач на Циганския крал, след като се разправи с Франсис Нгану и първи за Усик, след като победи Даниел Дюбоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички