Ще целува ли пак репортерки след случая "Джени Суши"? През смях Кубрат Пулев даде палав отговор


Ще целува ли пак репортерки след случая "Джени Суши"? През смях Кубрат Пулев даде палав отговор
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

3573 0

Само след 10 дни - на 15-и декември, Кубрат Пулев се завръща на ринга. Българската звезда в бокса ще се изправи срещи поляка Анджей Вавжик в битка в Коста Меса, Калифорния. Събитието  ще се проведе в многофункционалната зала "Хангар".

Именно тази зала пази много спомени за Кобрата. След победата си над Богдан Дину през март 2019 година в САЩ българският боксьор целуна разголената репортерка Джени Суши, докато тя го разпитваше за боя.

Въпреки че не реагира зле на случилото се първоначално, впоследствие Суши се възползва от постъпката на Кубрат и си докара световна слава. Тя дори се опита да осъди Пулев за сексуален тормоз, но в крайна сметка той беше дисквалифициран за известно време в САЩ и премина курс за това как да не се подлагат жени на сексуален тормоз.

Кобрата в подготовка за мача

"Беше много драматичен мач, като във филмите в кървав спорт, много шефове след това в болницата. Гореща залата върви ни битка, драматизъм, екшън", заяви той за "В ръкавиците на Пулев", на което последва и въпрос от репортера на bTV, че Кобрата вече е по-улегнал, с две деца, и няма да целува репортерки.

А боксьорът отговори, смеейки се: "You never know" (б.ред. Никога не се знае).

"Отиваме да вършим работата и да изпълним задачата. Ще гледаме да не се подаваме на подобни провокации. И да оставим верни на принципите си и да се учим от грешките си".

Относно нощния живот в Калифорния, който е голямо изкушение за всички там: "Аз винаги казвам, че всичко е в главата. Така може човек да настрои мисленето си, да няма необходимост от много неща. Накрая 80-90% за нещата, за които се натискаме, то нямаме такава необходимост".

А бъдещият съперник на Кобрата бе разколебаван да се бие с него, определиха двубоя като "самоубийство".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички