Флойд Мейуедър получи интересно прозрение точно преди Коледа


Флойд Мейуедър получи интересно прозрение точно преди Коледа
Снимка: Getty Images/Guliver

1470 0

Звездата на световния бокс - Флойд Мейуедър, получи сериозно прозрение ден преди Коледа. Американецът обяви в своя официален Instagram акаунт, че няма да приема и подарява подаръци през празниците.

"Няма да приемам подаръци на Коледа, рождения си ден, Свети Валентин или Деня на бащата. Постоянно давам подаръци през цялата година, защото смятам, че всеки ден си заслужава да се празнува, а не просто някакъв комерсиализиран празник.

Къде е мисълта зад подаръка, ако се дава само на празник? Мислиш да ми направиш подарък само когато обществото казва, че трябва да правиш подаръци? Разбирам, че хората не могат да ми дадат това, което аз им давам, но това са нещата, които се броят.

Всичко е въпрос на реципрочност. Случайният подарък в даден ден е безценен, а не подаръците, които получавам 4 пъти в годината. Аз мисля, че съм по-добър от това", разкри боксьора за своите последователи.

Мейуедър е познат на широката общественост като най-богатия боксьор, който някога е живял. Най различни източници съобщават, че нетните му активи достигат над 500 милиона долара. В същото време той е познат и с нестандартното си мислене, което според мнозина го е подтикнало към това предколедно прозрение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мейуедър не спря да пропуска удари в последния си мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички