Гавра с бокса в 7 секунди: Мейуедър не спря да пропуска удари нарочно в последния си мач (ВИДЕО)


Гавра с бокса в 7 секунди: Мейуедър не спря да пропуска удари нарочно в последния си мач (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

11584 0

Привържениците на бокса останаха сериозно разочаровани от държанието на един от символите в спорта - Флойд Мейуедър. Макар и той да не се състезава професионално от доста време насам, участва в демонстративни сблъсъци за космически суми. Въпреки това феновете очакват да гледат това, за което си плащат, а не циркове - това е основното мнение, което циркулира из социалните мрежи.

Става въпрос за мача му с ютубъра Деджи Олатунджи. Двамата се изправиха един срещу друг преди няколко дни, а всички, които са гледали срещата на живо (или части от нея впоследствие), отбелязаха нередностите в представянето на Флойд, който очевидно не играеше на максимум.

45-годишната легенда на бокса, която се пенсионира през 2017 година с изумителния рекорд от 50 победи и 0 загуби, доминираше и тотално надигра 25-годишния Олатунджи. Преди срещата си с него, в последните години Мейуедър се бе изправял и срещу хора като Логан Пол, Теншин Насукава, Микуру Асакура.

Срещу Деджи Олатунджи той постигна трета победа в демонстративни мачове, след като спечели на "Кока-Кола Арена" в шестия рунд. Вижте секундите, в които най-явно си личи, че Мейуедър умишлено не пласира ударите си в своя опонент.

Наскоро пък се появи информация, че Мейуедър и Макгрегър преговарят за втори звезден сблъсък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички