Кобрата избухна: Българските политици са брутално нагли!


Кобрата избухна: Българските политици са брутално нагли!
Снимка: Getty Images

7526 0

Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев изрази мнение, че българските политици са "брутално нагли". Той коментира в ефира на bTV, че "докато народът мизерства", политиците "си купуват и продават депутати, разменят си милиони за депутатски места".

„Българските политици на нагли, те са брутално нагли. Докато народът мизерства, те си купуват и продават депутати, разменят се милиони за депутатски места, депутати се взимат под наем. Жалко е, че точно един спортист като мен се налага да го признае, но ние просто ударихме дъното“, каза Пулев в интервю за bTV в изборния ден.

Мъчно ми е, болно ми е, защото това е моята България, а тук, българските политици са обрекли на съсипия възрастните. Недопустимо е да взимат пенсии от по 300-350 лева, та България е държава от Европейския съюз. Тези хора са работили цял живот в името на страната си. Дали са си живота, работили са честно и съвестно, а за тях няма кой да се погрижи. Гледам ги, милите, в някое кафе или ресторант как се свиват и направо душата ми се къса.“

„Всеки се бие в гърдите и говори „аз“, „аз“, но когато правиш нещо, не трябва да говориш за него. Хората ще го видят по действията ти. Яд ме е само, че много хора се обезвериха и не искат да гласуват, а когато не излизат да гласуват, те се предават.“

Човек трябва да бъде на първо място чист сам за себе си и пред съвестта си, а аз до тук виждам само лични стремежи и интереси. Народът ни не е глупав. Народът ни, за да се довери, той трябва да види нещо качествено. Макар че много пъти вече го лъгаха. Аз бях малко дете, когато наблюдавах игрите на политиците. И до ден днешен те са същите", каза още Пулев.

ОЩЕ В SPORTLIVE: Кубрат Пулев: Спортът съхранява младите от злобата и завистта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички