Екипът на Олександър Усик недоволства преди двубоя с Тайсън Фюри - подаде жалба


Екипът на Олександър Усик недоволства преди двубоя с Тайсън Фюри - подаде жалба
Снимка: Getty Images

10588 0

Страстите преди големия сблъсък между Олександър Усик и Тайсън Фюри се увеличават, а за това доказателство е и последната открита тренировка между двамата. Според "Sky Sports" от лагера на украинеца са подали оплакване.

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Жалбата е свързана с платното на ринга, от което не са останали доволни след проведеното занимание. Член от лагера на украинеца е останал недоволен по време на откритата тренировка, по-специално от шева, свързващ двете части на платното.

Идентично покритие ще бъде използвано в събота вечер, като основното притеснение от лагера на Усик, че може да представлява опасност от спъване по време на битката. Платното е идентично с това, използвано в последните битки в тежка категория в Саудитска Арабия и в Обединеното кралство, включително победите на Усик над Антъни Джошуа в Лондон и Джеда.

Победителят от тази битка ще стане първият безспорен шампион в тежка категория след Ленокс Люис през 1999 година. Украинецът изгледаше в отлична форма и много добре настроение преди историческия двубой. Самият Усик сподели, че се надява да остане в бокса още 3-4 години след битките с Фюри.

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички