Ще излъчи ли БЪЛГАРСКА телевизия Фюри - Усик - битката за абсолютен световен шампион


Ще излъчи ли БЪЛГАРСКА телевизия Фюри - Усик - битката за абсолютен световен шампион
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

17990 0

През 21-ви век сме станали свидетели на какво ли не в тежка категория - от доминацията на братята Кличко през шокиращите загуби на Джошуа и Уайлдър до боксовото изкуство на Тайсън Фюри. Но това, което не сме виждали от 25 години, най-накрая ще се случи на 18-ти май 2024 година. 

За пръв път през този век ще имаме удоволствието да гледаме мач за абсолютен световен шампион. Последният такъв беше през 1999 година, а в събота един срещу друг се изправят Олександър Усик и Тайсън Фюри, за да определят кой ще се окичи с всички титли. 

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

БГ телевизиите няма да излъчват Усик срещу Фюри 

Големият въпрос за българските фенове на бокса е кой ще излъчи зрелището от Рияд в събота вечер (18.05), като за съжаление на мнозина няма да има българска телевизия, която да излъчи събитието. Родните канали не са договорили начин за излъчването и, поне по родните канали, изглежда невъзможно да видим голямата битка. 

Кой ще излъчи Усик срещу Фюри в България? 

Правата за излъчване в България, както и в още 235 държави, се държат от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и гледане). Благодарение на компанията, специализирана в излъчване на спорт на живо, ще можем да станем свидетели на историческата битка, която ще определи първия абсолютен световен шампион от почти 25 години насам. 

Всеки, който се регистрира или вече има регистрация в DAZN, може да гледа събитието, като заплати сумата от 39.99 лева. В цената влиза и 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предоставени от DAZN, които включват: 

  • класически боксови двубои 
  • боксови събития
  • стотици документални филми 
  • ММА и бойни събития на живо 
  • спортни предавания 

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

В dazn.com ще се излъчат всички подгряващи двубои, като началото на галавечерта е в 18:00 часа, а главното събитие се очаква да започне след 00:00 часа българско време. 

Всеки, който си заплати пакета за гледане, ще може да гледа битката и на следващия ден, като дори по време на живото предаване потребителите ще имат възможност да връщат събитието назад, за да не пропускат топ моментите от галавечерта. 

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички