Голям обрат за Олександър Усик: Каза колко време му остава в бокса след мача с Тайсън Фюри


Голям обрат за Олександър Усик: Каза колко време му остава в бокса след мача с Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

10569 0

Олександър Усик сподели, че смята да продължи да се боксира и след двубоите с Тайсън Фюри, които ще са исторически за спорта. Преди време украинецът бе споделил, че ще се оттегли след двете срещи с Фюри, но явно вече е променил мнението си.

Усик каза още колко време ще се боксира

Усик е уверен, че ще победи Фюри

Още: Изненада: Тайсън Фюри и Олександър Усик с нови тактики преди големия двубой

"Да, разбира се, че ще продължа след това. Може би още 3-4 години. Моята мотивация за битките е дисциплината, семейството и феновете. Оценявам цялата подкрепа на хората, както и на украинските войници. Това е моята мотивация. Способни се на много добра работа, моято най-голяма победа предстои", заяви Усик пред "BoxingScene".

"Чувствам се добре. Битката с Фюри е голямо събитие за мен, за моето семейство и родината ми. Нямам търпение. Не мисля за нокаут, фокусът ми в върху бокса. Ако мога да нокаутирам, ще е нокаут, ако не - ще е победа в 12 рунда", допълни той.

При положение, че наистина се пенсионира след 3 години, то тогава ще бъде в ранните си 40 години. Двамата с Фюри излизат един срещу друг на 18 май в Рияд, като един от тях ще стане абсолютен световен шампион с 4 титли за първи път в историята на бокса.

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички