Еди Хърн не отрече възможността за сблъсък между Фюри и Джошуа през лятото


Еди Хърн не отрече възможността за сблъсък между Фюри и Джошуа през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

1317 0

Промоутърът на боксьора в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, за пореден път намекна, че битка в между Тайсън Фюри и Ей Джей може да се случи тази година, но при едно условие.

Фюри и Джошуа бяха замесени в дълго съперничество и след като битката между двамата не успя да се материализира в края на миналата година, "Циганския крал" изключи възможността двамата някога да стъпят на ринга.

Въпреки това, в интервю за "Boxing UK", Хърн спомена възможността Джошуа да се бие с Фюри още през лятото, ако двубоят на Циганския крал с Олександър Усик не се проведе.

"Предполагам, че има шанс Фюри да не се бие с Усик, но мисля, че ще го направи. Ако обаче това не се случи, той ще спечели много повече пари, за да се бие с Антъни Джошуа. Така че може да се говори за такъв мач чак през лятото. Това обаче са двубои за мен, които трябва да се случат през 2023 година", сподели Хърн.

Преди Джошуа да може да настоява за мач за поясите, той първо трябва да се възстанови от последователните поражения, нанесени от Олександър Усик. А само преди няколко дни стана ясно срещу кого Ей Джей ще излезе на ринга на първи април.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички