Официално: Антъни Джошуа обяви предстоящия си мач след пораженията от Усик


Официално: Антъни Джошуа обяви предстоящия си мач след пораженията от Усик
Снимка: Getty Images

2643 0

Бившият световен шампион в бокса Антъни Джошуа използва личния си профил в социалната мрежа Twitter, за да обяви официално голямата новина. На 1-ви април ще излезе отново на ринга. Британецът ще се изправи срещу Джърмейн Франклин.

Двамата ще се бият в столицата Лондон - в "О2 Арена". Това е първи сблъсък за Ей Джей, откакто загуби два последователни мача срещу Олександър Усик. Също така за първи път от почти седем години насам Джошуа ще се бие в мач, в който не е заложена световна титла.

Любопитното е, че Джеймс Франклин тренира с Тайсън Фюри при подготовката на втория за мача му срещу Дилиън Уайт, който се състоя през ноември 2022 година.

На Острова витае и мнението, че 33-годишният бивш световен шампион си подбира твърде слаб съперник, за да се върне на победния път и за да възроди самочувствието си чрез успех.

Ей Джей със сигурност е наранен от изгубената си световна титла. Неотдавна Джошуа призна, че с цялото си сърце и душа иска пак да бъде световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички