Еди Хърн категоричен: Двубоят за абсолютната титла ще се проведе тази година


Еди Хърн категоричен: Двубоят за абсолютната титла ще се проведе тази година
Снимка: Gulliver/GettyImages

2945 0

Еди Хърн е категоричен, че до края на годината Антъни Джошуа ще се изправи срещу Тайсън Фюри. След победата на Фюри срещу Уайлдър в реванша веднага се заговори за подобен мегасблъсък за голяма радост на феновете на Острова.

"Най-хубавото нещо е, че третият двубой ще е през юли, а Джошуа излиза на ринга през юни. Нашето намерение в момента е да организираме битката Фюри - Джошуа през декември тази година. Преговорите продължават да се водят, няма причина да не се договорим сега при условие, че и двамата вземат мачовете си през лятото", заяви Хърн.

"Водихме доста разговори с Боб Аръм за организирането на този двубой. Знаем обаче, че след като Уайлдър прилага клаузата за реванш, ще се стигне до такава битка. Знам, че Уайлдър иска да си върне колана. Егото му означаваше, че е малко вероятно да не я активира. Няма да отстъпи, иска този мач с Фюри. Двубоят за абсолютната титла в тежка категория трябва да се проведе през 2020 г", допълни промоутърът на Джошуа. А какво заяви той за Кубрат и кои са силните му качества според него - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички