Гоцев обясни защо се забави подписването на договора за Кубрат Пулев-Антъни Джошуа


Гоцев обясни защо се забави подписването на договора за Кубрат Пулев-Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

3194 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, даде подробности относно преговорите с щаба на Антъни Джошуа. Той заяви, че изискванията от щаба на българина са забавили и подписването на договора. В крайна сметка обаче, в понеделник официално бе обявено, че така желаната битка за Кубрат за световната титла ще се състои на 20 юни в Лондон.

"Преговорите бяха тежки, защото отстояхме доста наши изисквания. Не отидохме просто като група туристи, които искат да навестят къщата на Джошуа. Ние отиваме там да победим. Така че тези преговори бяха директно свързани с тези изисквания. Едно от най-важните неща беше реферът да бъде неутрален. Важно е той да се държи правилно и да даде шанс на двамата боксьори да се боксират", заяви Гоцев пред Нова телевизия.

"Между съдиите ще има един българин, един британец и един неутрален. Тези тънкости по контракта отнеха време. Сега всичко е зад гърба ни. Предстои ни тежка и важна подготовка в следващите месеци, така че очаквайте Кубрат Пулев в пълна форма и с вашата подкрепа. Очаквайте силно представяне и нов шампион от България", завърши Гоцев. А ето защо в преди това се заговори, че мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може и да няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички