Еди Хърн категоричен: Антъни Джошуа ще унищожи Кубрат Пулев


Еди Хърн категоричен: Антъни Джошуа ще унищожи Кубрат Пулев
Снимка: Gulliver/GettyImages

1646 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, изказа очакванията си за предстоящия мач с Кубрат Пулев. Според Хърн Джошуа ще "унищожи", "разфасова" и "накаже" българския боксьор, който ще се качи на ринга в битка за световната титла на 12 декември в Лондон.

"Джошуа удря много рязко, много бързо и много силно. Струва ми се, че ще бъде тежка битка срещу Кубрат Пулев. Но също така мисля, че той напълно ще го унищожи. Мисля, че ще го пречупи, ще го разфасова и ще го накаже", заяви Хърн.

"Не искам да му оказвам прекалено голям натиск, но наистина мисля така. Антъни винаги ще бъде тих и скромен, но наистина вярвам, след като видях подобрението, което е направил, злобата в ударите му... ще видите вълнуващо представяне от Антъни Джошуа", категоричен е неговият промоутър.

Междувременно Кубрат Пулев посочи кой фактор ще реши мача с Джошуа и от коя негова слабост ще се възползва (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички