Два рунда показват голямото предимство на Джошуа срещу Кубрат (СНИМКА)


Два рунда показват голямото предимство на Джошуа срещу Кубрат (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/Getty Images

1488 0

Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев вече е в историята, след като британецът победи с нокаут в деветия рунд Кобрата. И макар мнозина да определят сблъсъка за много по-оспорван, отколкото са били очакванията, то статистиката е категорична.

Ей Джей изцяло доминира над своя съперник като има два рунда, в които има особено голям превес - в третия и в деветия. Джошуа успяваше да нанесе 8 от 21 удара на рунда (35%), контролирайки двубоя с Пулев.

Убийственият нокаут, който прекърши Пулев и голямата му мечта (ВИДЕО)

Докато от соя страна Джошуа завърши 48 силни удара, 32 от които бяха  в рундове 3 и 9. 62,9% от ударите на Джошуа бяха точни, за сравнение 72,3% бяха в реванша срещу Анди Руис преди година. Успехът за Кобрата се равняваше от 5 успешни от 24 удара на рунд.

За Антъни Джошуа това е 22-и нокаут в 26-ия му двубой и първа защита на поясите в тежка категория. С триумфа си над Кубрат Пулев пък той си гарантира обединителен мач за всички титли срещу Тайсън Фюри - двубой, който може да генерира над 200 милиона паунда приходи.

След двубоя Антъни Джошуа отдаде заслуженото уважение на Кубрат Пулев, но и не пропусна да му каже, че трябват повече действия и по-малко приказки (вижте цялото изказване).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички