Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа: Епичен дуел в СНИМКИ


Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа: Епичен дуел в СНИМКИ
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

9757 0

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа изиграха един от най-интересните боксови дуели през 2020 година, като най-добрият български боксьор даде всичко от себе си, за да се противопостави срещу шампиона на IBF, IBO, WBA и WBA, не не успя да издържи на тежките ъперкъти на опонента и в крайна сметка загуби с нокаут в 9-ия рунд

Зрелището обаче си заслужаваше, след като двамата изиграха няколко отлични рунда, а самият Пулев съумя да направи няколко добри серии в средни рундове, въпреки че още в 3-ия рунд Кобрата беше пратен два пъти в ситуация "нокдаун". 

В 8-ия рунд изглеждаше така, сякаш българинът е възстановил движението си след тежките атаки на опонента и дори според някои анализатори това е единственият рунд, спечелен от Кобрата. Това обаче се оказа крайно недостатъчно, а още в следващата част Джошуа се появи на ринга с една мисъл - да приключи двубоя. 

Точно това и стана. 1:33 преди края на рунда той започна да налага Пулев с много тежки удари и съумя да го прати в нов нокдаун след брутални ъперкъти. Кобрата съумя някак да се изправи и да демонстрира на съдията, че може да продължи, но веднага след подновяването на битката мощно дясно кроше бе нанесено в брадичката на българина, той падна на ринга и така и не се изправи - нокаут и край на мача

Това може да се окаже последният дуел на Кобрата за световна титла, като може да преживеете случилото се на ринга в нашия фото разказ: Пулев - Джошуа: Историята на битката в СНИМКИ (последвайте линка). 

Още по темата: 

Антъни Джошуа към Пулев: По-малко приказки, човече

Джошуа "благодари" на Пулев, че намина (ВИДЕО) 

Кобрата след нокаута: Антъни, запомни кой съм аз (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички