ВИДЕО: Непозволеният удар на Кубрат Пулев и "моментът, в който респектът бе забравен"


ВИДЕО: Непозволеният удар на Кубрат Пулев и "моментът, в който респектът бе забравен"
Снимка: Gulliver/Getty Images

48664 0

Антъни Джошуа победи Кубрат Пулев след нокаут в деветия рунд, но няколко любопитни момента белязаха срещата. Един от тях бе след третия рунд, в който Джошуа записа много силно представяне.

Кобрата стартира защитно рунда, но не спря да говори на Джошуа в опит да го накара да изостави тактиката си. Въпреки това Ей Джей запази спокойствие и сполучи с ляв - десен прав, макар и Пулев да успя да неутрализира пълната сила на ударите. 

Коронавирус спрял Кобрата от тренировки в най-важния момент преди Джошуа

В средата на удара Ей Джей направи зловеща атака с с брутални ъперкъти и крошета - първи нокдаун в мача. Кобрата приклекна, но продължи рунда. Джошуа не го остави на мира и Ей Джей се нахвърли жестоко срещу Кобрата. Стигна се до втори нокдаун, който този път прати Кобрата на пода след ужасно тежки атаки. В последните 10 секунди британецът опита още крошета, но Пулев оцеля.

А след края на рунда дори замахна към Джошуа и именно този момент намери специално отражение. Като медиите на Острова го описват като "момента, в който респекта бе забравен". Първо Кобрата удари съперника си, въпреки че вече бе прозвучал сигнала за край на рунда. Джошуа не се сдържа и отговори също на провокацията.

Британската боксова легенда Франк Бруно използва профила си в Twitter, за да призове Ей Джей да запази спокойствие. "Хайде Ей Джей - Пулев е в беда, остани спокоен". Друг фен пък написа: "Пулев едва завърши рунда! Джошуа с два нокдауна. Този десен ъперкът е брутален. Обичам да виждам как Ей Джей отвръща на огъня, след като Пулев удари след камбаната".

Това може да се окаже последният дуел на Кобрата за световна титла, като може да преживеете случилото се на ринга в нашия фото разказ: Пулев - Джошуа: Историята на битката в СНИМКИ (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички