Дори не срещна съпротива: Син на боксова легенда дебютира с победа за по-малко от 2 минути (ВИДЕО)


Дори не срещна съпротива: Син на боксова легенда дебютира с победа за по-малко от 2 минути (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14118 0

На галавечерта преди Олександър Усик - Даниел Дюбоа станахме свидетели на професионалния дебют на Аадам Хамед - син на легендарния Насим Хамед. Той успя да запише бърза победа след само около 2 минути игра.

Аадам стигна до успеха още в първия рунд в двубой, който трябваше да се играе в 4. Кърпата от ъгъла на неговия съперник Войтех Хрди бе хвърлена след близо 2 минути игра. На двубоя в Полша присъства и Насим Хамед.

Хамед стартира удобно и му трябваха само две минути, за да спечели професионалния си дебют. Той притисна Хрди в ъгъла и съперникът му не направи опит да отвърне на огъня преди кърпата бъде хвърлена от неговия ъгъл.

"Каква вечер; Имах чувството, че изнесох представление и от тук нататък то ще става все по-голямо и по-добро. Те винаги ще кажат това, което искат, просто трябва да направя всичко по силите си, за да не ми обръщат внимание. Това е само стъпало към мястото, където искам да стигна. Много съм запален по тази игра, не гледайте на това като на хоби. Искам да бъда възможно най-активен и да се надявам да получа още една или две битки през тази година, заяви Аадам след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички