Джошуа, защо избягваш не само Уайлдър, но и Кубрат Пулев?


Джошуа, защо избягваш не само Уайлдър, но и Кубрат Пулев?
Снимка: Gulliver/GettyImages

10018 0

Освен че избягва сблъсъци с Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, световният шампион на 4 федерации в бокса Антъни Джошуа се притеснява и от двубой с Кубрат Пулев. До това заключение стигнаха от "CompuBox TV" относно действията на шампиона, който, въпреки публичното си обявление, че иска да се бие с Уайлдър, все още не е дори близо до двубой с някой от най-силните представители на тежка категория.

От американската медия се питат защо Джошуа все още не е обявил защита на пояса на IBF, която трябва да се проведе срещу Пулев. Една от теориите е свързана с новия промоутър на Кобрата - Боб Аръм, който е една от най-големите акули в бизнеса в последните 30 години, а Еди Хърн не иска да има "вземане-даване" с иконата в мениджърския бизнес.

"Вижте как стана разбирателството между двата екипа на Фюри и Уайдър. Всичко стана веднага, а сега и реванш би станал по същия начин. Това ще накара Джошуа да чака още, и още, и още..”, пък каза Ленъкс Люис пред изданието относно нежеланието на Джошуа да се бие срещу един от двамата.

"Не иска да се бие с никой от двамата. Те се бият много добре, а това може би го смущава. Не смятам, че е готов да дойде да се бие в Щатите. Мисля, че е щастлив от бокса в Англия, където е защитен от английската публика". Дали е така - преценете по тези думи на Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички