Кобрата разкри дали ще влиза в политиката


Кобрата разкри дали ще влиза в политиката

2029 0

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев зае шесто място в класацията "Спортист на годината", като благодари за оказаната чест. Кобрата се превърна в официален претендент за титлата на Международната боксова асоциация (IBF), след като по-рано през годината победи британеца Хюи Фюри, а това бе достатъчен повод да да попадне в първата десетка.

"Искрено се радвам, че съм тук сред толкова много спортисти, кой от кой по-успешен. Истински съм горд с всеки един от вас. Благодаря за тази награда, тя е огромна признателност за мен. Всеки път в "Арена Армеец" съм провеждал сериозни битки. Всеки един спортист тук е най-добрата реклама за България", смята Пулев.

Той коментира и слуховете, че обмисля да влезе в политическите среди, след като по-рано през годината самият той загатна за влизане в политиката: "Много пъти са ме питали няма ли да ставаш политик. Тук сега ще ви кажа, че ще стана... Не, майтапя се, няма."

Междувременно стана ясно, че Пулев е договорил най-скъпата сделка в кариерата си. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички