Кобрата: Много е възможно през 2019 г. да се изправя срещу Джошуа, Фюри или Уайлдър


Кобрата: Много е възможно през 2019 г. да се изправя срещу Джошуа, Фюри или Уайлдър
Снимка: Getty Images/Gulliver

5492 0

Най-добрият бокьор в тежка категория Кубрат Пулев сподели, че очаква още в края на следващата година да се боксира за световна титла. Той е официален претендент за пояса на IBF в тежка категория, не изключва възможността много скоро да се изправи на ринга срещу Антъни Джошуа, Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър.

"Много е възможно през 2019 г. да се изправя срещу Джошуа, Фюри или Уайлдър. Когато ме питахте през 2013-а колко е възможно да се изправя срещу Кличко, и тогава ви казах, че ще бъде факт. Много е вероятно да изиграя мач за световна титла още към края на 2019 г.", каза боксьорът пред bTV след церемонията за "Спортист на годината".

Победител в класацията стана световната и европейска шампионка по борба Тайбе Юсеин, а Кубрат Пулев зае 6-о място. Наскоро българинът подписа договор с американската промоутърска компания "Топ Ранк", ръководена от мениджъра Боб Аръм. През 2019 г. на Кобрата му предстоят три мача, като още през януари заминава да тренира в САЩ.

Той коментира и слуховете, че обмисля да влезе в политическите среди, след като по-рано през годината самият той загатна за влизане в политиката: "Много пъти са ме питали няма ли да ставаш политик. Тук сега ще ви кажа, че ще стана... Не, майтапя се, няма". Какво още сподели Пулев на церемонията - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички