Джошуа за Усик: Ще се стигне до нокаут, ако следвам стратегията си


Джошуа за Усик: Ще се стигне до нокаут, ако следвам стратегията си
Снимка: Getty Images

1896 0

Антъни Джошуа е крайно амбициран да си върне световните титли в професионалния бокс. Той ще има този шанс, когато се качи на ринга срещу Олександър Усик в двубоя им в Джеда, Саудитска Арабия. Срещата е насрочена за 20 август, а британецът сподели желанието си на днешна пресконференция.

Украинецът завоюва титлите на WBA, WBO, IBF и IBO през миналия септември, когато Усик победи Джошуа насред Лондон. Всъщност великобританецът вече мина по подобен път. През 2019-а той първо загуби титлите си срещу Анди Руис, но по-късно си ги върна именно в Саудитска Арабия.

"Днес един човек ми каза, че имам шанс да стана за трети път световен шампион в тежка категория. Аз отговорих, че не това е моята най-голяма цел. Искам не само да бъда шампион, но и да запазя поясите за дълго време, така че победата ми е нужна на всяка цена", заяви Джошуа.

"Трябват по-малко приказки и повече екшън. Не съм комик, не съм и оратор. Аз съм професионален боксьор и нямам търпение двубоят да настъпи. Крайно амбициран съм да спечеля и ще говоря най-вече с действия".

"Случилото се в предишния ни двубой вече е зад гърба ми и не искам да поглеждам назад. На 20 август ще изглеждам по различен начин и ако следвам стратегията си, би трябвало да се стигне до нокаут", добави боксьорът.

Вижте последното изказване на Кобрата по адрес на Джошуа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички