Станаха ясни 3-те варианта за място за сблъсъка Пулев-Джошуа, единият на около 250 км от България


Станаха ясни 3-те варианта за място за сблъсъка Пулев-Джошуа, единият на около 250 км от България
Снимка: БГНЕС

5275 0

Дългоочакваният сблъсък между българина Кубрат Пулев и британеца Антъни Джошуа може да бъде на малко повече от 250 км от България - за това призна мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев. Това ще стане реалност, ако мачът се проведе на турска земя - в Истанбул.

Освен градът в южната ни съседка, има още два варианта за място, на което да се проведе двубоят, който ще определи шампиона в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF). Става въпрос за две столици - тази на Англия (Лондон) и тази на Саудитска Арабия - Рияд.

"Истанбул е много добро място за мача, защото съм сигурен, че ще дойдат хиляди българи да подкрепят Кубрат. Градът разполага със стадиони, които да поберат десетките хиляди, които ще искат да гледат битката. Започнали сме преговорите. Всичко зависи от условията. Ще се огранича да кажа само, че шансовете мачът Пулев - Джошуа да е в Истанбул са доста големи" - заявява Гоцев, цитиран от "Марица".

Както е ясно, Антъни Джошуа и Кубрат Пулев вече преговарят за провеждането на битката помежду си. А кога е крайният срок за двамата да са изяснили споразумението и детайлите - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички