Мениджърът на Кубрат Пулев разкри пълната истина за мача с Антъни Джошуа


Мениджърът на Кубрат Пулев разкри пълната истина за мача с Антъни Джошуа
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

5973 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, определи като "спекулации" слуховете, че Антъни Джошуа може да прескочи българина като свой съперник на ринга и да се договори с другия задължителен претендент за една от титлите му - Александър Усик.

"Разговорите, че Джошуа може да се договори с Усик, са спекулации. Украинецът има още един мач по договор с компанията на Хърн – "Мачрум", и те ще се опитат да го задържат. Надявам се хората на Джошуа да нямат други планове и да се опитат да пренасочат битката с Кубрат за Лондон. Това няма как да стане", категоричен бе той пред "България днес".

Гоцев коментира и вариантите за място на провеждане на боя между Пулев и британеца и желанието на неговия щаб мачът да се проведе в южната ни съседка Турция.

"Всеки от нас полага усилия, за да подсигурим най-добри финансови условия за двамата боксьори. Еди Хърн работи в Саудитска Арабия, а аз в Турция. Моята работа е свършена. Имаме два варианта за дати през май на стадиона на "Бешикташ" - "Водафон парк".

Съоръжението е подходящо за бокс. Нашата идея е мачът да се проведе в Турция. Никога досега подобна среща не е организирана на Балканите", коментира мениджърът на родната звезда. А какъв процент от хонорара за мача ще прибере Кобрата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички