Джошуа постави под съмнение популярността на Фюри: Само в мач срещу мен може да напълни "Уембли"


Джошуа постави под съмнение популярността на Фюри: Само в мач срещу мен може да напълни "Уембли"
Снимка: Guliver/GettyImages

1206 0

Словесните нападки между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри продължава, като само нажежават обстановката преди евенетуален техен мач, макар да няма да насрочен такъв. Според  ЕЙ Джей единственият начин Фюри да напълни "Уембли" е, ако излезе в двубой срещу него. Очаква се двамата да се бият през 2021 година, но Джошуа първо трябва да победи Кубрат Пулев.

"Тайсън Фюри е талантлив, талантлив човек и той заслужава всички похвали, които получава в момента, но е интересно, когато говорите за неговата популярност.

Защото ако Фюри можеше да разпродаде стадиони с капацитет от 90 000, тогава щеше да го направи. Но той никога не е имал способността да привлече тези големи числа, докато не се бие с мен.

"Имало е толкова фенове на мои мачове срещу Владимир Кличко и Александър Поветкин на "Уембли". Ще се бия с Фюри, защото след 50 години хората ще запомнят характера ми и аз винаги искам да ме помнят като поемащ риск". По-рано стана ясно, че на Джошуа срещу Пулев ще има фенове - ето колко и каква цена са билетите.

Междувременно все още няма нито една българска телевизия, която да е обявила, че ще излъчва мача на Кобрата. Въпреки това битката за световните титли ще бъде предавана у нас, а кой ще излъчва Пулев срещу Джошуа вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички