Джейк Пол за един от най-важните си моменти: Мисля, че Кристиано Роналдо ще дойде


Джейк Пол за един от най-важните си моменти: Мисля, че Кристиано Роналдо ще дойде
Снимка: GettyImages

6073 0

Популярният ютубър Джейк Пол призна, че очаква голямата звезда на Ал Насър Кристиано Роналдо да присъства на двубоя му срещу Томи Фюри. Двамата ще се качат на ринга в Саудитска Арабия в неделя - 26-и февруари.

Джейк Пол вече е побеждавал легендата на UFC Андерсон Силва, както и Тайрън Уудли. Сега му предстои мач срещу поне на хартия още по-труден опонент. Финансовите измерения на битката са зашеметяващи.

Кристиано Роналдо на боксовия мач на Джейк Пол в Саудитска Арабия?

Разбира се, тя ще стане още по-бляскава, ако там се появи Кристиано Роналдо. Джейк Пол бе запитан дали петкратният носител на "Златната топка" ще бъде там и макар да не даде категоричен отговор - сподели, че очаква това да се случи.

"Да, мисля, че той ще доде на битката" - бе лаконичен Пол. Напомняме обаче, че Кристиано има клубни ангажименти с Ал Насър. Неговият отбор играе в събота. 25-и февруари, от 17:30 часа българско време срещу Дамк.

В последните два двубоя той е вкарал четири попадения и се е отличил с две асистенции.  Дойде и първата асистенция на Кристиано Роналдо с Ал Насър - красив пас от центъра, изписал дъга и разцепил отбраната (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички