Джейк Пол потвърди мача с Тайсън и се закани да "приспи" легендата


Джейк Пол потвърди мача с Тайсън и се закани да "приспи" легендата
Снимка: Getty Images

2563 0

Aмериканският блогър и начинаещ боксьор - Джейк Пол, обяви официално провеждането на мач срещу легендата в бокса Майк Тайсън. Той ще се проведе на 20 юли в Арлингтън, Тексас.

27-годишният Пол анонсира добре предстоящия сблъсък, обявявайки, че е време да "приспим" "Железния Майк".

Нарече го

"Промоция, промоция, промоция, ако трябва да съм честен, няма нужда от това... Най-големият двубой на 21-ви век, на най-големия стадион на НФЛ в САЩ, предаван на живо, на най-голямата платформа за стрийминг в света... Това е начинът за MVP. Независимо дали гледате по Netflix, или присъствате лично, дали сте от отбор Пол, или от отбор Тайсън, или дали цял живот сте фен на бокса, или гледате първата си битка, няма да искате да пропуснете това събитие.

Не мога да бъда по-развълнуван да направя тази невероятна битка достъпна за всички абонати на Netflix заедно с най-силно удрящия човек за всички времена, Майк Тайсън, в събота, 20 юли. Погледът ми е насочен към това да стана световен шампион и сега имам шанс да се докажа срещу най-великия шампион в тежка категория в света, най-лошия човек на планетата и най-опасния боксьор на всички времена. Време е да приспим Железния Майк!", написа Пол в Instagram. А ето каква прогноза даде Тайсън за мегадвубоя Олександър Усик - Тайсън Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички