Железния Майк говори: Каза какво мисли за всеки от Джошуа, Фюри, Усик и Уайлдър


Железния Майк говори: Каза какво мисли за всеки от Джошуа, Фюри, Усик и Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

4888 0

Майк Тайсън остава като един от най-великите в историята на бокса. Той е и най-младият световен шампион при най-тежките в този спорт. Въпреки някои свои прояви извън ринга той остава любимец на не едно и две поколения.

Именно поради това изявите му и след края на кариерата му винаги се следят с интерес. А през 2022 година направи доста любопитни кратки анализи на някои от най-големите имена в тежката категория на бокса в момента.

Той сподели по няколко изречения съответно за Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и Олександър Усик. Първите двама се биха наскоро в галавечерта "Денят на страшния съд", когато Ей Джей сломи Ото Валин, а Бронзовия бомбардировач сензационно загуби от Джоузеф Паркър. Поражението направи така, че мач между Джошуа и Уайлдър да стане почти невъзможен.

Още: Брилянтно: Отговорът на Майк Тайсън - той или Мохамед Али ще победи във върховата им форма

Майк Тайсън за Дионтей Уайлдър

Дионтей Уайлдър срещу Джоузеф Паркър

"Да имаш мощен удар е като да имаш атомно оръжие, но не е от помощ, ако не се приземи в целта" - сподели Железния Майк за Уайлдър в подкаста на Джо Роган.

Майк Тайсън за Антъни Джошуа

Още: "Подарено" Бентли, жени, алкохол и разправии: Най-лудата вечер в живота на Майк Тайсън

"Никога не губи надежда, но все още се учи. Заради това е опасен - защото все още се учи и променя. Джошуа трябва да навакса, има толкова потенциал. Трябва да превърне тези удари в нещо. Джошуа няма да се откаже. Ще има прекрасен живот след бокса".

Майк Тайсън за Тайсън Фюри

"Странно е да го приемем насериозно, защото е толкова смешен и забавен. Не приема боя насериозно, смее се на хората, ближе кръвта. Какво не е наред с този човек? Трябва да не си с разсъдъка си, за да се държиш така. Той би бил пророк в библейските времена, как да обясня колко е добър?".

Майк Тайсън за Олександър Усик

Още: Олександър Усик или Тайсън Фюри? Железния Майк с неочаквана прогноза за зрелището

"Усик е много труден за побеждаване. Той има това силно движение, което се забелязва при аматьорите. Той бе твърде голяма хапка за Джошуа".  А как Майк Тайсън отговори на Уайлдър, когато Дионтей заяви, че ще му нарита задника.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички