Олександър Усик или Тайсън Фюри? Железния Майк с неочаквана прогноза за зрелището


Олександър Усик или Тайсън Фюри? Железния Майк с неочаквана прогноза за зрелището
Снимка: Guliver/GettyImages

6970 0

Легендата на бокса - Майк Тайсън, заговори за мегасблъсъка между Тайсън Фюри и Олександър Усик, който ще се състои в Саудитска Арабия догодина. 

Железния Майк направи своя избор

Въпреки че преди месец бе в ъгъла на Франсис Нгану по време на битката му с Тайсън Фюри, сега Железния Майк заяви, че според него Тайсън Фюри ще надвие украинската машина и ще стане абсолютен шампион в тежка категория.

"Фюри все още е шампион. Той направи тази вечер страхотна (бел ред срещу Нгану). Той даде възможност на Франсис и това беше просто лош ден за Тайсън. Всеки е имал лош ден в кариерата си", каза 57-годишната легенда пред "Fight Hub TV".

"Очаквам с нетърпение битката между Фюри и Усик. Това ще бъде интересен мач. Насочвам се към Тайсън Фюри, защото мисля, че той просто ще го надвие. Той ще го настигне и ще бъде много по-мощен от него. Мисля, че той е най-добрият боец ​​в света, особено в тежка категория".

Циганския крал защити на три пъти своята титла на WBC срещу Дионтей Уайлдър, Дилиън Уайт и Дерек Чисора. Усик, от друга страна, направи две защити на своите обединени титли, побеждавайки Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Обявиха точната дата на зрелището Фюри - Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички