Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри пристигнаха в Лас Вегас: "Траш-толкът" стартира с пълна сила!


Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри пристигнаха в Лас Вегас: "Траш-толкът" стартира с пълна сила!
Снимка: Getty Images

3574 0

Световният шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри и неговият съперник Дионтей Уайлдър пристигнаха в Лас Вегас, щата Невада, където в ранните часове на неделя (10 октомври) българско време ще се изправят един срещу друг в известната "T-Mobile Arena".

Това ще бъде трети мач между тях, след като първият завърши с технически нокаут в полза на Циганския крал, а вторият с равенство. До момента в кариерата си Фюри има 30 победи (21 с нокаут), 1 равенство и нито една загуба, докато Бронзовият бомбардировач е с актив от 42 победа (41 с нокаут), 1 равенство и 1 поражение, дошло именно от този противник!

"Преди първия ни мач казах, че той е един достоен човек и е отдаден на семейството си. Мислех, че прави всичко това заради децата си. Сега обаче спокойно мога да кажа, че той е едно нищо. Просто един боклук. Ще го довърша в събота. Нямам търпение да приключа кариерата му. Ще го бия бавно и мъчително, докато не ме помоли за милост", каза в типично свой стил Тайсън Фюри и продължи:

"Когато в събота го победя отново, с кариерата му ще е свършено. Както, ако Джошуа загуби втори път от Усик. Той (б.р. - Уайлдър) наистина се нуждае от победата, но със сигурност няма да я постигне. Аз съм проникнал в съзнанието на Уайлдър и живея там безплатно през последните две години. Всеки път когато той погледне в огледалото, вижда Тайсън Фюри. Всеки път, когато си легне, преди да заспи той вижда Циганския крал. Щом сутрин си отвори очите, първото нещо, за което си мисли, е Тайсън Фюри. Дори когато легне до жена си, пак мисли за мен. Боже, лудост е да си обсебен от човек като мен".

"Мисля, че ще се хвърлим в здрава битка още от първия рунд. Дионтей е най-големият нокаутьор в историята на нашия спорт. Аз обаче многократно съм доказал, че имам най-големите топки в историята на нашия спорт", заяви още Тайсън Фюри преди битката.

"Усещам, че пенсионирането ми наближава, но първо трябва да стана шампион. Колкото по-бързо го постигна, толкова по-бързо мога да се оттегля и да се махна оттук. Ще бъде луд мач и аз ще го удавя в дълбокото. Очаквам близък бой и определено ще го набия много лошо. Той няма да иска да се изправи повече срещу мен, така да го кажа. Няма да има четвърта битка!", категоричен бе Дионтей Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички