Дилиън Уайт: Набих Фюри и го свалих на земята в спаринг


Дилиън Уайт: Набих Фюри и го свалих на земята в спаринг
Снимка: Getty Images/Guliver

1109 0

Претендентът за титлата на WBC в тежка категория - Дилиън Уайт, заяви, че е побеждавал и дори свалял на земята шампиона на тази организация - Тайсън Фюри. Това се е случвало по време на спаринги.

"Аз и Тайсън Фюри се бихме в спаринг и го победих. Свалих го на земята няколко пъти. Толкова е просто. Знаете ли, че той иска да стой бездеен и да говори, да говори. Ако съм толкова лесен противник, тогава защо не бърза да се бие с мен? Преди да победи Уайлдър, той каза: "Когато победя Уайлдър, ще дам шанс на Дилиън Уайт да се бори за титлата". Той е просто бърборко. Уморих се", коментира Уайт за "Sky Sports".

Британецът обаче иска по-скоро да се бие за титлата. Ако той победи руснака Александър Поветкин през юли, го очаква мач с победителя от третия сблъсък между Фюри и Дионтей Уайлдър. 32-годишният Уайт първоначално не пожела да говори за въпросния спаринг с Фюри, но после каза:

"Тайсън Фюри може да ви разкаже, момчета. Не съм от тези, които се хвалят със спаринг истории. Не искам да се хваля, казвам и го правя. Но самият той започна да разказва как ме е биел в залата и такива. Въпреки че, всъщност, нищо такова не е било. Но хората в лагера знаят. Хората в бокса знаят", сподели той. А как грозно нападна той наскоро Кубрат Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички