И Фюри потвърди, че няма как Джошуа да избяга от мач с Кубрат Пулев


И Фюри потвърди, че няма как Джошуа да избяга от мач с Кубрат Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

1783 0

Тайсън Фюри е категоричен в желанието си да се изправи срещу Антъни Джошуа за абсолютната световна титла в тежка категория и да задоволи исканията на хората. Той обаче предупреди сънародника си да не отлага плановете за мечтания сблъсък, губейки в следващия си мач от Кубрат Пулев.

"Ако Уайлдър ме нокаутира, този мач няма да се състои, нали? Ще има нов мач с Уайлдър и така нататък. Ако той загуби от Пулев, също. В тежката категория, не може да броиш пилетата си, преди да са се излюпили, така че се мисли мач за мач. Ако всичко върви по план, ще се бия с Джошуа и ще дам на хората това, което искат, особено на британските фенове. Това ще бъде най-големият боксов сблъсък след Ленъкс Люис и Франк Бруно. Беше преди време на „Кардиф Армс Парк", заяви Фюри пред Sky Sports. 

Но Дилиан Уайт е също част от бъдещите планове на Фюри, тъй като е задължителен претендент за поява на Световния боксов съвет и ще получи шанс за титлата през февруари 2021. Преди малко повече от месец Джошуа предизвика на свой ред Фюри за мач за абсолютната световна титла. "Хайде, ела и се бий с мен. Ако наистина искаш да кажеш, че си номер 1 в света, ела и се бий с мен. Да започваме. Аз притежавам останалите колани, така че този двубой е логична развръзка. Какво ще докаже един сблъсък помежду ни? Ще има една доминантна фигура в тежката категория, която ще притежава всички пояси и ще бъде абсолютен шампион. Логично, за да се докажа като номер 1, трябва да се бия с Тайсън Фюри. И обратното", каза Джошуа. А какъв ултиматум са поставили от щаба на Кубрат Пулев към Джошуа - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички