"Попитах го за трети мач, но...": Кубрат Пулев се завърна в България след загубата от Дерек Чисора


"Попитах го за трети мач, но...": Кубрат Пулев се завърна в България след загубата от Дерек Чисора
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5715 0

Кубрат Пулев се завърна в България след загубата си от Дерек Чисора в зала "O2" в Лондон. На Летище София Кобрата заяви, че се чувства зареден и удовлетворен, въпреки поражението от британеца:

"Той не беше толкова пасивен, не беше чист, красив бокс, а извън границите на спорта. Видяхте, че съдията санкционираше някои неща, както той си преценяваше. Чувствам се зареден и удовлетворен - това е, 2:1 съдийски гласа", започна 41-годишният боксьор и след това разкри, че Чисора го е посетил в съблекалнята, но му е отказал трети мач:

"Дойде в съблекалнята след края на мача, предложи ми бургери... аз му отказах, но някои хора от екипа ми много се зарадваха на тях, макар че аз ги държа в някаква дисциплина спрямо яденето. Попитах го за трети мач, но той уклончиво отказа...".

Пулев бе запитан и дали възнамерява да се откаже от бокса: "Нямам такова намерение, чувствам се перфектно кондиционно. Трябваше да бъда перфектен, да го смажа, за да не зависи в края от съдиите".

"Аркадите ми не са от удари, те са по-скоро от глави. Но, знаете, че професионалният бокс е и малко мръсна игра".

"На всички хора, които ще избълват лоши неща по мой адрес - не ги приемам с лоши чувства, а напротив, с любов. Малко хора в България разбират от бокс, трябва да се оценяват успехите. Нищо не ме притеснява. Да се надяваме октомври-ноември да се завърна на ринга!", добави още Кубрат Пулев.

Вижте още: Предложиха 4 имена за следващ опонент на Кобрата, сред тях - бивш световен шампион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички