Дерек Чисора не може да си затвори устата: Пулев е идиот, не исках да избухвам истински на пресконференцията


Дерек Чисора не може да си затвори устата: Пулев е идиот, не исках да избухвам истински на пресконференцията
Снимка: Getty Images

1103 0

След края на вчерашната пресконференция на Кубрат Пулев и Дерек Чисора, Дел Бой даде интервю пред камерите на медията "iFL TV". Британецът дори си позволи да използва груб език, наричайки родния ни боксьор "идиот".

Ето какво каза още Чисора:

"Разбира се, щеше да е огромна атракция, ако бях избухнал наистина. Еди [Хърн] и останалите ме посъветваха да го направя, но ако трябва да съм честен въобще не ми се плащат глоби. А и защо да избухвам? Заради този идиот?", заяви британският боец.

"На тези пресконференции винаги е едно и също. Казваме, че сме тренирали здраво, спали сме добре, хранили сме се добре - винаги едно и също. Пак казвам, аз просто искам да се бия. Наслаждавам се на битките, носят ми удоволствие, обичам вкуса на победата. Господ ме е благословил да правя това, което обичам".

"Аз съм капитанът на моя кораб, аз взимам решенията, когато дойде моментът ще се откажа от това, което обичам да правя", добави още Дел Бой. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво имаше да каже Кобрата за своя опонент.

Всичко около сблъсъка Кубрат Пулев - Дерек Чисора може да четете на SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички