Кубрат Пулев: Дерек не е в най-добрата си форма... Моята цел е световната титла


Кубрат Пулев: Дерек не е в най-добрата си форма... Моята цел е световната титла
Снимка: GettyImages

3897 0

След края на нажежената пресконференция на Кубрат Пулев и Дерек Чисора - родният боец даде интервю пред камерите на медията "talkSPORT". Там той сподели своята прогноза за предстоящия сблъсък тази събота (9 юли) в Лондон.

"Чувствам се страхотно, настроението е окей. Това ще е вторият ми мач с Чисора, първия го спечелих, а сега смятам, че ще успея да го направя отново", заяви Кубрат.

"Имам огромен опит. Зад гърба си имам над 300 аматьорски сблъсъка. При професионалистите имам 30 вече. Да, за такива двубои е нужен опит, но само той не помага. Трябва да си подготвен отлично технически".

Пулев говори и за доста интересната пресконференция

"Да, тази пресконференция също бе важна. Видях, че Чисора и екипът му са като малки дечица, които знаят какво ще се случи в събота. Те започнаха да плачат още от днес, видя се, че и Дерек е нервен. Предстои му един много труден двубой. Той много добре знае, че съм доста неудобен съперник".

Кобрата смята, че е нива над своя опонент и коментира вчерашната отворена тренировка

"Да, мисля, че го превъзхождам. Той определено не е и в най-добрата форма на неговата кариера. Смятам, че мотивация не му липсва, но му личи, че е много изморен, вчера не го видяхме да тренира и да покаже какво е способен".

Кубрат сподели и какво предстои за него, ако успее да сломи Чисора

"В момента съм концентриран за този двубой, но моята мечта е световната титла. След това ще се бия за нея, а по-късно ще я защитавам", допълни Кобрата.

Следете всичко около двубоя Кубрат Пулев - Дерек Чисора в SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички