Чисора остава на ринга, вижте вероятните съперници за следващ двубой (СНИМКА)


Чисора остава на ринга, вижте вероятните съперници за следващ двубой (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2611 0

Медиите на Острова продължават да коментират успеха на Дерек Чисора срещу Кубрат Пулев, който надделя с 2:1 съдийски гласа. Великобританецът взе реванш за загубата през 2016, която българинът му нанесе в Хамбург, Германия. Шампионът от Лондон вече мисли за бъдещето си, а секунди след края на срещата обяви, "че не му остават още много срещи на ринга, но в тях ще даде всичко от себе си". 

Междувременно боксьорът даде да се разбере, че иска нова среща на най-високо ниво, като поиска от промоутъра си Еди Хърн да му уреди среща с Дионтей Уайлдър. За подобна среща няма информация, за това до колко е осъществима, но от DAZN имат по-възможни предложения. 

От фирмата, излъчваща най-интересните боксови двубои, споделиха пост в социалните мрежи, с който питат феновете кой трябва да е следващият противник на англичанина. Сред вариантите са бившият световен шампион Анди Руиз, 43-годишният австралиец Лукас Браун, добре познатият Луис Ортиз, както и 29-годишният Франк Санчес. 

Дали ще се стигне до подобна среща - времето ще покаже. Боксьорът обаче е категоричен, че за него няма значение дали ще побеждава или губи, той просто иска да се боксира. Междувременно излязоха първите официални информации за нов двубой между Пулев и Чисора!

Галерия от тежката битка в Лондон вижте тук

Всички интересни информации, последни новини около мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора следете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички