Чисора към AJ: Твой ред е да вземеш реванша си, ще бъда в Саудитска Арабия (ВИДЕО)


Чисора към AJ: Твой ред е да вземеш реванша си, ще бъда в Саудитска Арабия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2097 0

Дерек Чисора започна да получава поздравленията за 33-ата си победа от 45 мача в професионалната си кариера веднага след края на срещата му с Кубрат Пулев. Великобританецът надделя над българина с 2:1 съдийски решения, а куп интересни моменти съпътстваха края на сблъсъка.

Една от настоящите звезди от Острова на световния бокс Антъни Джошуа побърза да поздрави колегата си, който спечели дългоочаквания реванш срещу Пулев. Българинът победи англичанина през 2016 г., но на Острова куп фактори го лишиха от нов успех.

Джошуа, който пък очаква реванш от Олександър Усик, направи видео разговор с Чисора, в който имаше много смях, но и мъжко обещание. 38-годишният победител от събота вечер заяви, че ще подкрепи AJ срещу настоящият световен шампион в реванша, който ще се проведе в Саудитска Арабия. Срещата е насрочена за 20-и август тази година.

"Спечелих реванша си и сега е ред на Антъни Джошуа. Ще бъда в Саудитска Арабия, за да го подкрепя", написа Чисора в социалните мрежи, като сподели 1-минутен откъс от разговора му с 32-годишен британец. 

Галерия от тежката битка в Лондон вижте тук

Всички интересни информации, последни новини около мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора следете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички