Кобрата пита Чисора за нов мач, Тервел предложи къде да е срещата (ВИДЕО)


Кобрата пита Чисора за нов мач, Тервел предложи къде да е срещата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6515 0

Кубрат Пулев бе победен в 33-ия си мач, като това бе трета победа на професионалния ринг за българина. Той загуби от Дерек Чисора във втория мач помежду им, а успехът за великобританеца бе отсъден от съдиите с 2:1 гласа.

Така опонентът на Кобрата си взе своето, след като през 2016 г. загуби в Хамбург, Германия. Двамата запазиха добрия тон след срещата, като дори победителят изненада Кубрат и екипа му. Чисора се появи с антуража си в стаята на Пулеви, където българинът се възстановяваше от мъжкия сблъсък, продължил 12 рунда.

Великобританецът бе подготвил пакет с бургери за опонента си, но Кобрата ги отказа уважително, като каза на госта да почерпи Тервел и останалите момчета. Така бургерите бяха разпределени, а 41-годишният българин разписа боксови ръкавици, които после предаде на Чисора. 

Важен момент от приятелската среща бяха думите на двамата български боксьори, които видимо вече мислят за трета среща между Пулев и Чисора. Кубрат първо пита на два пъти противника си дали е готов за трети сблъсък, но поне на споделения клип в социалните мрежи липсва отговор от великобританеца, който по-късно коментира вероятността подобен мач да се проведе в България. "Задължително трябва да е в България", заяви Тервел на Чисора.

А ето и първите думи на Пулев след загубата.

Галерия от тежката битка в Лондон вижте тук

Всички интересни информации, последни новини около мача Кубрат Пулев - Дерек Чисора следете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички