България претърпя две боксови загуби на двата края на света в рамките на няколко часа


България претърпя две боксови загуби на двата края на света в рамките на няколко часа
Снимка: Valentin Tikhonov / Pixabay

2565 0

Светлана Каменова и Тервел Пулев записаха загуби в боксовите си срещи, които се изиграха в изминалите часове, но за щастие по-големият брат Кубрат разби съперника си в САЩ.

Първо Каменова допусна драматична загуба на осминафиналите на Световното първенство по бокс в Истанбул, където премери сили с индийката Маниша. Българката се състезава в категория до 57 килограма и отстъпи в битката по съдийски гласове с 1:4 (27:28, 28:27, 27:28, 27:28, 27:28).

Срещата бе равностойна, но и много напрегната, което доведе до едно официално предупреждение за всяка от двете боксьорки. Каменова започна по-добре двубоя и след първите два рунда имаше аванс от 19:18 в четири от петте съдийски карти, но в последния рунд нещата се объркаха. 

Носителката на Купа "Странжда" не издържа на агресивните атаки, в които се впусна индийката и съдиите трябваше да отсъдят победа за азиатката.

Малко по-късно започна и гала вечерта на братя Пулеви в САЩ, където по-големият записа победа, докато Тервел допусна първо поражение като професионалист. Вижте как се развиха двете срещи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички