Какви хонорари получиха братя Пулеви и съперниците им от галата в САЩ?


Какви хонорари получиха братя Пулеви и съперниците им от галата в САЩ?
Снимка: Triller Fight Club

17420 0

Бившият световен шампион по бокс в лека тежка категория Сергей Ковальов е прибрал най-големия хонорар от галавечерта в Лос Анджелис, САЩ, на която победи Тервел Пулев със съдийско решение. Руснакът е прибрал половин милион долара, твърди журналистът от "Спортната джунгла" Огнян Георгиев.

Той обяви хонорарите само на братя Пулеви и техните противници - Ковальов и Джери Форест. Кубрат е следващият по-големина на хонорара. Българинът, който победи Форест със съдийско решение, е получил 204 000 долара. Брат му е прибрал с 9 000 по-малко. Най-малко е получил американецът. Форест е прибрал 140 000 долара за битката си с Кобрата.

За сравнение, в последния си до тази сутрин мач звездата на България в тежка категория получи около 3 милиона паунда. Както е известно, в края на 2020 г. той загуби с нокаут в 9-ия рунд от Антъни Джошуа. Ето какви са целите на Кубрат след успеха над Форест.

Всички новини и материали за битките на братя Пулеви в САЩ четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички