Болест е мъчила Кубрат Пулев преди двубоя: Имаше дискусии в лагера дали да откажем мача!


Болест е мъчила Кубрат Пулев преди двубоя: Имаше дискусии в лагера дали да откажем мача!
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

3553 0

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев постигна юбилейна 30-та победа, след като безпроблемно надделя над Андржей Вавжик в топ двубоя от галавечерта в Коста Меса.

"Противникът беше труден за намиране с удари, кривеше се, но година и нещо не съм играл. Обиграх се сега, да разтъпчем ринга, както се казва", бяха първите думи на Кубрат след победата. 

ВИЖТЕ: Калифорния е Българска! Доминация на Пулеви в галавечерта в Коста Меса

Доволен, но не напълно - двубоят е бил пред отлагане!

"Нова година, нов късмет. Вижте, аз трябваше да го бия още по-убедително. Не се задоволявам с това, но съм доволен донякъде. Можеше доста по-добре, но при така поставените условия - пак беше добре. Бях с температура преди мача, днес сутринта също. Пак имаше драми, явно ни върви тук така. Имаше дискусии в лагера дали да откажем мача".

СНИМКИ: Обичани и доминиращи - братя Пулеви в действие в САЩ! 

Той се надява догодина да се изправи срещу по-сериозен съперник. "Нека не поставяме някакви дългосрочни планове, мисля, че догодина някакъв по-сериозен мач и противник. Защо не за някаква титла.

Не съм толкова разчупен и обигран сега. Липсваше ринга на мускула и на краката, няма как. Има много наши познати и приятели, искам да им благодаря на тях. Те са хората, които ни подкрепят винаги и са навсякъде. Изминават по 2 000 - 3000 км., за да ни гледат". Тервел Пулев също постигна безпроблемна победа, като също заяви, че очаква да срещне по-добър съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички