Руис: Бих избрал Джошуа пред Фюри и Уайлдър, стилът му е перфектен за мен


Руис: Бих избрал Джошуа пред Фюри и Уайлдър, стилът му е перфектен за мен
Снимка: Getty Images/Guliver

7223 0

Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис заяви, че възнамерява да пречупи претендента Антъни Джошуа психически и да го победи още по-бързо, отколкото в предишния им сблъсък на 1 юни. Носителят на поясите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO очаква британският му съперник да избере предпазлива тактика за реванша помежду им в Дирия, Саудитска Арабия, на 7 декември.

"Ако той избере да се бием открито, по-добре за мен. Това е моят стил. Трябва да го притискам, да работя върху тялото, да го пречупя. Особено неговия дух. Напрежението е върху него. Един удар може да промени мача, както на 1 юни. Този път може да ми е малко по-трудно, но трябва да покажа уменията и таланта си", заяви американецът от мексикански произход пред Sky Sports.

"Не мисля, че той харесва да се бие с по-дребни боксьори като мен, които постоянно го притискат и се изплъзват. Когато той ме удряше, аз отвръщах двойно повече. Между него, Фюри и Уайлдър винаги бих избрал да се боксирам с Джошуа заради стила му. Той е перфектен за мен", допълни 30-годишният Руис-младши. А какви са очакванията на Джошуа за мача вижте в този материал. 

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички