Бивш шампион: Притеснявам се Майк Тайсън да не нанесе много щети на Джейк Пол


Бивш шампион: Притеснявам се Майк Тайсън да не нанесе много щети на Джейк Пол
Снимка: Getty Images

11664 0

Ютубърът Джейк Пол е допуснал грешка, съгласявайки се да се бие с легендата на бокса Майк Тайсън. Въпреки че е на 57 години, бившият световен шампион все още е много опасен и може да нанесе щети върху здравето на по-младия си съперник. Такова мнение изрази бившият боксьор Амир Хан. Пол се изправя срещу "Железния Майк" на 20 юли в Арлингтън, САЩ.

Амир Хан е изненадан от двубоя

"Мачът между Майк Тайсън и Джейк Пол - уау, никой никога не е очаквал, че такъв бой може да стане реалност. Майк Тайсън е легенда на спорта, а не човек, с който искате да се заигравате. Въпреки че вече е по-възрастен и от известно време е в пенсия, той проведе няколко демонстративни двубоя.

Дори на 57, не трябва да се заиграваш с Тайсън, предупреди Хан
И е притеснен за Пол

Просто имам чувството, че той наистина може да нанесе щети на Пол. Просто не мога да повярвам какво си мисли Джейк. Срещу него се изправя страхотен състезател в тежка категория и мисля, че може да получи сериозни щети", заяви британецът, цитиран от "Boxing Social".

"Това е нещо немислимо и се надявам Майк да не го нарани твърде много, защото все пак харесвам Джейк. Но Майк не е човек, с когото искаш да се заиграеш или да проведеш демонстративен бой, особено когато си по-малък и лек.

Не знам какво ще се случи. Дали наистина ще се случи? Това ме изненадва, просто съм в шок. Залагам на победа на Майк Тайсън с нокаут. Въпреки че е над петдесетте, той все още е опасен човек, с когото не бива дасе заиграваш", завърши Хан. А Джейк Пол се закани да "приспи" Тайсън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички