Бивш шампион: Фюри трябва да свали този корем, това парче хляб, което носи


Бивш шампион: Фюри трябва да свали този корем, това парче хляб, което носи
Снимка: GettyImages

1932 0

Бившият шампион по бокс в супер средна категория Карл Фроч коментира предстоящата битка между сънародника му Тайсън Фюри и Олександър Усик за абсолютната титла в тежка категория.

"Избирам Усик, просто защото ментално Тайсън Фюри... Да се надяваме, че ще има добър лагер и ще възроди старото си величие, когато се би три пъти с Дионтей Уайлдър. Тогава изглеждаше добре, различно, всеки път показваше нещо различно.

Не знам, може би вече е изчезнало и се опитва да отслабне. Изглежда, че няма достатъчно мотивация. Когато се биеше с Нгану, той изглеждаше объркан. Остаря ли за една нощ? Той има излишни килограми. Все пак трябва да сте в оптималното си бойно тегло. Трябва да се отървеш от този дебел корем, от тази кошница с хляб, която носи", коментира със смях Фроч, цитиран от "Talk Sport Boxing".

"Tой е с наднормено тегло и това тегло се задържа. Това е пречка, не помага с нищо. Знам, че не е нужно да си мускулест и да изглеждаш като културист, за да се представяш добре, но мазнините около корема ти не са от полза. Не носят нищо добро.

Видяхме това в реванша между Руис и Джошуа. След това Анди качи няколко килограма мазнини. Беше тотално шокиран, не можеше да направи нищо. Така че тук няма полза", допълни британският боксьор. А ето каква е прогнозата на Антъни Джошуа за боя Фюри - Усик. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички