Бивш промоутър на Кубрат Пулев с дива история за пиянска вечер с Кобрата - "кралят на България"


Бивш промоутър на Кубрат Пулев с дива история за пиянска вечер с Кобрата - "кралят на България"
Снимка: Instagram

6987 0

Първият промоутър на Кубрат Пулев Кале Зауерланд разказа много любопитна история с участието на българина. Тогава Кобрата е впечатлил Кале с уменията си за... пиене. Освен това Зауерланд се изказа ласкаво за българския боксьор.

Германецът подчерта, че Кобрата е "истински мъжкар" и "боец от старата школа". Той разказа историята за случай, в който двамата са били в България - в бара на хотел след важна среща.

"Като човек Кубрат Пулев е чудесен, истински мъжкар, боец от старата школа. За мен бе удоволствие да работя с него. Той е голям характер, абсолютен характер. Ще ви разкажа една история. Бях в България. Имаше конгрес в хотел, бяхме в бара.

Той е кралят на България. Тъкмо имаше своя мач. Пита ме дали искам да пием. Аз го попитах дали става въпрос за бира, той обаче ми каза: "Аз и ти ще пием, ти си в България вече, ще пием". Съгласих се, той беше много настоятелен, удряше с юмруци.

Той се върна с пълна табла, огромно количество. Имаше около 100-150 шота с текила, а аз не можех да повярвам. Учудих се, но той ми каза: "Не, ти искаше да пием, сега ще пием". Преди да кажа каквото и да е било, той вече изпи няколко и ми каза: "Хайде де". Беше много дива нощ в София, това е сигурно. Аз и Кобрата" - разказа Зауерланд.

Освен това Кале Зауерланд обясни защо се случиха единствените две загуби на Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички