Кале Зауерланд обясни защо се случиха единствените 2 загуби в кариерата на Кубрат Пулев


Кале Зауерланд обясни защо се случиха единствените 2 загуби в кариерата на Кубрат Пулев
Снимка: Gulliver/Getty Images

6218 0

Единият от бившите промоутъри на Кубрат Пулев - Кале Зауерланд, се изказа доста ласкаво за българския боксьор. Както е известно, Пулев не се раздели с много добри чувства с братята, като му се наложи да им плаща, за да прекрати работата си с тях.

"Като човек Кубрат Пулев е чудесен, истински мъжкар, боец от старата школа. За мен бе удоволствие да работя с него. Той е голям характер, абсолютен характер", коментира Кале Зауерланд във видео, публикувано от "Boxing Social". Германецът сподели и защо според него се случиха двете досегашни загуби в професионалната кариера на Кобрата - срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

"Той е голям характер, би се на два пъти за световната титла. И в двата мача беше много смел. Даже сякаш прекалено смел, но в бокса няма подобно нещо като прекалено смел. Пожелавам му най-доброто", каза още промоутърът.

Трябва да се отбележи, че загубата от Кличко дойде през 2014 година, когато Кубрат още си сътрудничеше с братята. Срещу Джошуа той вече работеше с друг екип.А ето каква сума е платил Кобрата за раздялата със Зауерланд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички