Антъни Джошуа няма да празнува, ако успее да победи Руис в реванша


Антъни Джошуа няма да празнува, ако успее да победи Руис в реванша
Снимка: Getty Images/Guliver

1723 0

Антъни Джошуа твърди, че няма да празнува, ако успее да си върне световните титли в реванша срещу Анди Руис. Двамата ще се изправят един срещу друг отново в събота, като срещата е в Саудитска Арабия.

AJ сподели, че това няма да е специален момент за него, а ще запази спокойствие, гледайки към следващата цел в списъка си. "Хората ме питат дали това ще бъде специален момент и аз казвам "не", защото принадлежа тук. Знам на какво съм способен. Не е време да празнуваме. Трябва да запазя ума си хланокръвен и да гледам към следващата цел".

"Знам какво се опитва да направи, но е моя работа да го предотвратят. Готов съм за каквото и да дойде.", допълни още той. Реваншът е на 7-и декември, като ще може да следите изключителния двубой Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.  

След загубата от мексиканеца много неща се промениха за Антъни Джошуа. Той самият признава, че е съумял да превърне поражението в позитивен фактор. Какво друго е променил и по какъв начин се е подготвял - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички