Андреа за Кубрат Пулев: Той доказа, че за българите няма прегради


Андреа за Кубрат Пулев: Той доказа, че за българите няма прегради
Снимка: Facebook

15410 0

Дългогодишната приятелка на Кубрат Пулев - Андреа беше сред зрителите в зала "Уембли" в Лондон по време на мача на българския боксьор с Антъни Джошуа. Кобрата беше нокаутиран в деветия рунд, но тя беше категорична, че българите трябва да се гордеят с неговото постижение.

"Аз съм много горда с него. Мисля, че цяла България трябва да се гордее с него. Три пъти вече е претендент за световната титла. Той доказа, че за българите няма прегради. Горда съм с него и съм сигурна, че ако неговият баща беше жив, щеше да бъде горд с него", каза Андреа след мача пред bTV.

Зловещите удари, след които Кобрата като по чудо оцеля (ВИДЕО)

"Беше хладнокръвен, беше много подготвен, беше много спокоен и това е много важно в спорта и в бокса. Така мисли по-правилно и има много добра преценка. Той имаше абсолютната преценка, прецени няколко пъти Джошуа и то си пролича как го нацели. Подготовката е много важна, но късметът също играе голяма роля. Той наистина се представи уникално", добави тя.

"Благодарение на Кубрат успях да бъда тук и се радвам, че бях на този зрелищен мач. Много се гордея с него. Той се би лъвски. Доказа се, че е по-добрият от двамата. Просто нещата бяха на шанс. Издържа толкова много рундове. Според мен, имаше 2-3 пъти, в които така го разлюля, че Джошуа беше нокаутиран.

Той е много позитивен човек и е минал много в своята кариера. Първата загуба е едно, втората е съвсем различно. По друг начин ги приема нещата. Когато човек прави нещо голямо... Не само аз трябва да го подкрепям. Всички българи трябва да го подкрепят", каза още изпълнителката.

А след победата Джошуа се изгаври с Пулев чрез ВИДЕО и... благодарност.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички