Пулев срещу Джошуа: Най-добрите моменти (ВИДЕО)


Пулев срещу Джошуа: Най-добрите моменти (ВИДЕО)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

22552 0

Мечтата на Кубрат Пулев за световна титла в тежка категория на профи бокса угасна, след като в тежък за него дуел в зала "Уембли Арена" Антъни Джошуа демонстрира мощ, класа и зловеща сила, за да триумфира и защити титлите си на IBF, IBO, WBA и WBO. 

В черешката на тортата от страхотната гала вечер на Пулев и Джошуа, двамата си организираха невероятен 9-рундов двубой, в който Ей Джей показа част от най-доброто, на което е способен, докато Кобрата изненада опонента си с добра защита, подвижност и неистова издръжливост. 

Мнозина анализатори останаха изненадани, че дуелът не приключи още в 3-ия рунд, когато Джошуа прати Пулев два пъти в нокдаун, но Кобрата се съвзе и дори заигра като равен с равен с шампиона. Нещо повече - според част от анализаторите по света, българинът е успял да спечели един или два от средните рундове, но краят за него настъпи в 9-ия. 

Тогава Ей Джей демонстрира най-силното си оръжие - ъперкътът. Той най-накрая проби защитата на Пулев и с 3-4 от специалните си удари успя да прати Кобрата в нов нокдаун. Като по чудо, българинът се изправи, успя да продължи, но още със следващото дясно кроше британецът прати Пулев в нокаут

Най-доброто от мача вижте във видеото!

Още по темата: 

Джошуа към Пулев: Говориш твърде много

Какво имаше на шортите на Джошуа (СНИМКА)

Пулев срещу Джошуа: Епичният дуел в СНИМКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички