ВИДЕО: Откачен боксьор, пребил треньора си в София, пак ще се бие на галата на Пулеви


ВИДЕО: Откачен боксьор, пребил треньора си в София, пак ще се бие на галата на Пулеви
Снимка: БГНЕС

7390 0

Преди около две години Кубрат Пулев проведе изключителна боксова галавечер в София, по време на която завоюва една от най-престижните си победи в професионалния бокс, надделявайки над Хюи Фюри. В първия мач за програмата обаче се случи комичен момент №1 за вечерта, когато грузинският състезател Левон Шоня беше толкова бесен, че е загубил мача си, че се опита да нокаутира собствения си треньор. 

Тогава той записа поражение срещу Спас Генов, но отказваше да приеме загубата и искаше да продължи да се бие. Двамата вдигнаха ръкавиците готови за бой, но съдията и треньора на Шоня се намесиха. Двамата боксьори така и не си размениха удари, но наставникът на грузинеца "изяде" две сериозни тупаници от своя боксьор. И сега Шоня се завръща с пълна сила, като ще стане част от галавечерта на Тервел Пулев Пловдив

Шоня този път ще получи шанс да се реваншира на Спас Генов, като двамата ще се изправят отново на ринга, този път в зала "Колодрума". Битката им е преди тази за титлата на Тервел срещу Дешон Уебсътр, като феновете ще станат свидетели на куп завързани двубои и интересни битки по време на цялата гала в Пловдив. 

Иначе битката на по-малкия от братята Пулеви е последна в програмата и се очаква да започне около 22:30 часа. Тези от вас, които не могат да го подкрепят в залата, или да гледат по телевизията, могат да следят Тервел Пулев - Дешон Уебсътр НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички